Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Pigga upp ditt badrum med en ny handduk frotté badrum

Handla dina handdukar hos oss på Badmiljö! Sätt en härlig spakänsla hemma i ditt eget badrum med våra härliga frottéhanddukar. Här hittar du allt från den lilla söta gästhandduken till det stora mysiga badlakanet. En bra handduk gör att badrummet upplevs som en liten wellness-oas för en stund. Våra högkvalitativa produkter är handplockade från de svenska kvalietsmärkerna Etol Design och Månsing. Till ett överkomligt pris förstås.

En handduk frotté badrum skapar ett välkomnande intryck i ditt badrum

Vill du uppleva en lyxiga känsla av spa i ditt hem? Vi på Badmiljö erbjuder dig frottéhanddukar som både är fluffiga och har en snygg design. Du kan vara säker på att vi alltid har en handduk frotté badrum som passar för dina behov och tillfällen. Frottén i våra handdukar är certifierad enligt OEKO-TEX Standard 100, certifieringen är en garanti på att frottén uppfyller höga humanekologiska krav och att den inte innehåller skadliga kemikalier. Något vi är stolta över! Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN HANDDUK FROTTÈ BADRUM SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker handduk höjer intrycket av ditt badrumVåffelhandduk Vassing Månsing

Förverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar