Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Toaletthyllor – vi har allt för din hyllförvaring i badrummet

Vi på Badmiljö älskar badrum. Med våra toaletthyllor frigör du yta, samtidigt som du har dina toalettartiklar nära till hands. I vårt stora sortiment hittar du snygga och praktiska hyllor, där du kan välja allt mellan klassisk design till hyllor vars detaljer verkligen står ut från mängden. Vi erbjuder svensktillverkade hörnhyllor och toaletthyllor från välrenommerade Ericsindustrier, men också det bästa inom skandinavisk design från bl.a. norska Ljungmann. Korghylla, hörnhylla eller toaletthylla? Polerat krom, glas eller vit frostad plast? Här hittar du garanterat en badrumshylla som passar dig i smaken.

Toaletthyllor som passar alla

Vi spenderar alla en hel del tid i badrummet både under morgonen och kvällen. En ny toalethylla kan förnya rummet och för att sätta en mer inbjudande prägel kan det räcka med små medel. För en större förändring kanske man vill sätta upp flera hyllor som också hjälper till att förvandla badrummet till en mer avslappnad plats.

Struktur och ordning

Ofta kan en hel del olika aktiviteter göras i badrummet och därför har också många olika produkter, saker och annat här och där i rummet. En toalethylla kan då vara ett bra sätt att organisera sakerna på, samtidigt som den också blir en snygg inredningsdetalj. De saker som är bra att ha nära till hands kan placeras på hyllan, medan resten kan stuvas undan. Att ha en eller flera hyllor i badrummet är effektivt för att komplettera och strukturera upp den förvaring som redan finns. Det finns dag flera olika typer av hyllor att välja mellan, från flera olika tillverkare.

Att köpa toaletthyllor online

När man har bestämt sig för att sätta upp hyllor i badrummet är det bra att fundera över var de ska sitta samt hur. Hyllorna finns i flera olika modeller och det är bra att fundera över hur hyllan man väljer passar med övrig inredning i badrummet. Storlek, färg och hur hyllan sätts upp är viktigt att tänka på. En liten hylla för tandborsten ovanför handfatet, en större i duschen eller kanske en ovanför dörren för toapapper är bara några av alla idéer man kan tillämpa. Innan köpet är det dock viktigt att veta hur stor hyllan maximalt får vara för att den ska få plats i badrummet.

Kan man montera och installera toalethyllan själv?

Om man vill sätta upp en toalethylla kan det vara bra att fundera över var den ska placeras. Vissa av dem har upphängningssystem som gör att hyllan är mycket enkel att montera på väggen, eller ställa på golvet. Det är viktigt att man ser till att hyllan förankras på rätt sätt så att ingen kan bli skadad av den. I regel kan alla våra hyllor monteras av köparen men om man känner sig det minsta osäker eller om hyllan ska fästas i en duschvägg, kakel eller över ett badkar kan det vara klokt att kalla in experthjälp. Det kan också finnas krav på att en hyresvärd ska kontaktas om man bor i en hyresrätt och vill sätta upp en toaletthylla.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar