Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Badrumstillbehör & badrumsinredning online

Välkommen till att shoppa vårt noggrant utvalda sortiment av badrumsinredning och badrumstillbehör. Här hittar du allt från duschdraperistänger till torkställningar av högsta kvalitet.

Shoppa nu

shoppa Badrumstillbehör

Gå med i vår kundklubb och få exklusiva erbjudanden.

Vill du ha senaste nytt och erbjudanden direkt till din e-post? 

Gå med i vår kundklubb genom att fylla i din e-postadress nedan och erhåll de bästa priserna och rabatterna före alla andra.

Badmiljö är en E-butik som drivs av det familjeägda bolaget Ericsindustrier AB erbjuder förmånliga produkter inom finns badrumsinredning av hög kvalitet till bra pris.

Vi vill förmedla en bra magkänsla till alla våra kunder efter att ha handlat hos oss, därför gör vi allt för att du som kund skall vara nöjd med oss och våra produkter.

Vi har ambition att som kund ska få din beställning snabbt och smidigt, så du kan börja inreda ditt badrum precis som du vill ha det och när du vill ha det.

Vi vänder oss till kunder som vill nyttja utrymmet i sitt badrum tull fullo och vi erbjuder också ett gediget sortiment av produkter för dig som letar efter det där lilla extra som gör badrummet till något personligt.

Vår styrka är duschdraperier, duschdraperistänger, torkställningar, samt badrumstillbehör så som badrumsmattor, duschset, badrumskrokar, tvättkorgar och badrumshyllor.
Missa inte våra populära sminkspeglar med belysning där vi just nu erbjuder 10% rabatt på utvalda produkter inom vårt sortiment.

Vi fokuserar även på säkra och fuktfria monteringar av badrumstillbehör utan att borra.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar