Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Söker du en färgglad badrumsmatta? Välkommen!

Skäm bort dina fötter med en färgglad badrumsmatta. Våra tjocka och sköna badrumsmattor är tillverkade i 100 % bomull och är snabbtorkande – vilket leder till ett torrare golv och bättre inomhusklimat. Plus att du står säkert tack vare mattans halkskyddande funktion. Låt dig inspireras och klicka hem nya fräscha textilier smidigt och fraktfritt redan idag!

Upptäck färgglada badrumsmattor för alla sorters badrum

Att beställa en färgglad badrumsmatta är ett effektivt sätt att liva upp ditt badrum. Missa inte vår produktserie Ethno från svenska Etol Design, vars härliga färger för tankarna till mönstret på en sydamerikansk poncho. Välj mellan fyra färgkombinationer: Granit, Orange, Salvia eller Turkos. Passar lika bra framför toalettstolen som på hallgolvet eller i köket. Vilken blir din favorit?

HAR DU PROBELM ATT HITTA DEN RÄTTA BADRUMSMATTAN SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker färgglad badrumsmatta höjer intrycket av ditt badrum


badrumsmatta rope navy


Vacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt! 

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd som en färgglad badrumsmatta. 

 

Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar