Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

DIN NYA HANDDUK SOM GER EN SKÖN KÄNSLA

Vi spenderar alla en hel del tid i badrummet såväl morgon som kväll. Ett snabbt sätt att förnya ditt badrum och ge det en mer inbjudande känsla är därför att investera i en ny handduk. Hos oss på Badmiljö hittar du en handduk för alla tillfällen i badrummet, vi har allt från mjuka fluffiga frottéhanddukar till hamamhanddukar och våffelhanddukar. Här kan du välja mellan ett stort utbud av handdukar från de svenska kvalitetsmärkena Etol Design och Månsing. Vi saluför handdukar från noggrant utvalda leverantörer och kan därmed erbjuda produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

En mjuk och fluffig handduk ger en välkomnande intryck i ditt badrum!

Är du ute efter ett badlakan?
Vi erbjuder badlakan i alla regnbågens färger. Våra handdukar finns i en mängd olika storlekar
allt från den lilla gästhandduken till stora badlakan. Därför kan du vara säker på att Badmiljö alltid har en handduk som passar just dina behov. Dessutom är vi stolta över att frottén i våra handdukar är certifierad enligt OEKO-TEX Standard 100. Certifieringen är en garanti för att frottén uppfyller höga humanekologiska krav, och att de inte innehåller skadliga kemikalier. Ta en titt i vårt stora sortiment, vi lovar att vi kan erbjuda handdukar som är rätt för just dina behov.

Vi på Badmiljö tycker att det ska vara smidigt, snabbt och framförallt prisvärt att handla på nätet, därför bjuder vi på frakten! Har du frågor eller funderingar om någon av våra produkter? Du når oss via vår kundtjänst, där vi alltid gör vårt bästa för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna, nöjda kunder och kvalitet är vad vi alltid strävar efter.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN HANDDUK SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

 

En vacker handduk höjer intrycket av ditt badrumVåffelhandduk Vassing Månsing

Är dina handdukar slitna?

Hos Badmiljö hittar du vackra och miljövänliga handdukar i de flesta storlekar.
Vår filosofi grundar sig i att erbjuda noggrant utvalda badrumsartiklar som skapar ett inbjudande och funktionellt utrymme för dagens alla timmar. Varje badrum är dessutom unikt. Därför anstränger vi oss lite extra för att tillhandahålla handdukar för alla typer av rum och ändamål. Utforska vårt breda utbud av handdukar i olika storlekar, material och former.

Hos oss på Badmiljö hittar du också smarta lösningar för att nyttja varje centimeter av dina befintliga kvadratmeter. Förutom handdukar erbjuder vi hyllor, mattor, speglar och annat du kan tänkas behöva till ditt badrum. Med svensktillverkade produkter av högsta kvalitet kommer du garanterat att hitta en ny favorit, oavsett vad du söker efter!

 

MED OSS VET DU VAD DU FÅR

Vi på Badmiljö letar ständigt nya leverantörer som uppfyller våra hårt ställda krav, och lägger kontinuerligt upp nya snygga, högkvalitativa badrumsprodukter här i vår webbshop. Vill du sätta upp en hylla i ditt badrum, men kan eller vill inte borra i kaklet? Vi erbjuder smart borrfri badrumsinredning till ditt hem! Vi har mångårig expertis inom allt som rör badrum, och har du frågor eller funderingar kring badrumsinredning utan borrning så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Badmiljö är en E-butik som drivs av det familjeägda bolaget Ericsindustrier AB erbjuder förmånliga produkter inom finns badrumsinredning av hög kvalitet till bra pris. Vi vill förmedla en bra magkänsla till alla våra kunder efter att ha handlat hos oss, därför gör vi allt för att du som kund skall vara nöjd med oss och våra produkter.

Välkommen till att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar