Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Hos oss på Badmiljö hittar du alltid handdukar av bra kvalitet

Våra sköna handdukar passar lika bra efter ett långt bad som efter en snabb dusch. Mixa och matcha handdukar av bra kvalitet för en extra lyxig känsla i ditt hem. Vi erbjuder ett stort utbud av gästhanddukar och badlakan med högsta möjliga komfort, funktion och absorptionsförmåga. Utforska vår webshop och klicka hem dina favoriter redan idag!

Beställ hem handdukar av bra kvalitet redan idag!

Lev livet med lyxiga handdukar av bra kvalitet som håller formen. Vi erbjuder badlakan och gästhanddukar från utvalda tillverkare som Etol Design och Månsing. För att göra det så smidigt som möjligt för dig att handla online så erbjuder vi alltid fri frakt och snabb kundservice. Allt för att du ska bli nöjd och njuta av snygga och fräscha handdukar som tar badrummet till nästa nivå!

HAR DU PROBELM ATT HITTA DEN RÄTTA HANDDUKEN SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker handdukar av bra kvalitet höjer intrycket av ditt badrum


Våffelhandduk Vassing Månsing


Vacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt!

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd så som handdukar av bra kvalitet.


 Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar