Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

VÅRA TOALETTPAPPERSHÅLLARE GÖR VARDAGEN LITE ROLIGARE

Toalettpappershållare online är ofta inget som ges så stort utrymme i fantasin. Men det är en väsentlig del i badrummet som behövs, därför erbjuder vi på Badmiljö mängder av spännande toalettpappershållare för alla stilar. Så att du får en snygg detalj som sätter det lilla extra på ditt badrum.

SNYGGA TOALETTPAPPERSHÅLLARE ONLINE TILL LÅGA PRISER

Vi tillhandahåller endast badrumsinredning från noggrant utvalda kvalitetstillverkare. Därför hittar du alltid toalettpappershållare av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Välj en favorit från vårt breda sortiment som passar just din stil i badrummet. Våra toalettpappershållare gör vardagen enklare och sätter stilen i ditt badrum. Välkommen till Badmiljö!

PRODUKTER LÄMPADE FÖR EN ENKEL RENOVERING

Norska kvalitetsmärket Ljungmann erbjuder två produktserier med badrumsinredning utan borrning. Allt för att det ska vara praktiskt för dig som inte vill eller får borra i badrummet. Serien Rondo är som namnet antyder badrumsartiklar med rund karaktär på alla produkter. Serien Square bjuder på en mer kantig design. Båda produktserierna är ett utmärkt budgetalternativ där du får snygg och funktionell badrumsinredning utan borrning. Välj mellan hållare för tandborstglas, väggkrokar, eller varför inte handdukshängare från Bocasa som limmas fast på väggen?

Förverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd så som toalettpappershållare online.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar