Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Beställ din toalettsits för hela familjen på Badmiljö

Hos oss hittar du din bekväma toalettsits för hela familjen. En toalettsits ska vara skön, snygg och funktionell, därför hittar du bara utvalda kvalitetssitsar här på Badmiljö. Våra modeller har soft close-funktion som ser till att locket stängs tyst och mjukt – utan smäll. Perfekt för en lugn och tyst badrumsmiljö. Upptäck vårt utbud redan idag!

40 års erfarenhet av toalettsits för hela familjen

Vår toalettsits för hela familjen är tillverkad av svenska Duschy som har 40 års erfarenhet av badrum. Sitsarna består av hårdplast som håller värmen om det är sval rumstemperatur, till skillnad från sitsar i porslin som lätt blir kalla. Klicka hem dina toalettprodukter från oss, för ett fräscht och trivsamt badrum som är en fröjd att använda – varje dag.

HAR DU PROBELM ATT HITTA EN TOALETTSITS SOM PASSAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

Vacker och hållbar design från kända tillverkare

Vi finns till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vi arbetar idag med kända internationella aktörer som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. för att kunna ge våra kunder hållbar design som lyfter badrummet till nästa nivå. Och vi är ständigt på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du kan klicka hem funktionell och vacker badrumsinredning med snabba leveranser och fri frakt!

 

Badmiljö – ett naturligt val för badrumsinredning online

 

I badrummet börjar och slutar dagen, det är här du njuter av välförtjänta spakvällar eller ägnar en snabb stund åt att fixa håret. Det är en vardaglig plats som är viktig för ditt välbefinnande, vilket vi alltid har i åtanke när vi tar fram produkter till vårt sortiment. Med det sagt vill vi på Badmiljö vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid kan klicka hem trendiga nyheter och klassiska fynd så som en toalettsits för hela familjen.


 Badrumsprodukter av hög kvalitet till låga priser

 

Här får du mycket design och funktion för pengarna. Och det bästa från internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Med allt från behållare för klädnypor, till duschtillbehör och badrumsspeglar är vi en komplett webbutik för dig som söker badrumsinredning av hög kvalitet. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

 

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar