Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

Tvättkorgar som är både smarta och snygga

Att samla smutstvätt blir roligare om du har en snygg och praktisk tvättkorg. Här hittar du ett stort utbud av tvättkorgar från välkända kvalitetsmärken att välja mellan, där vi har något för alla smaker, plånböcker och behov. Hur stor tvättkorg du behöver beror på storleken på ditt hushåll, men också på omsättningen av dina kläder. Tränar du ofta, eller har du en stor garderob? Då är en tvättkorg av modell större att föredra. Hos oss hittar du garanterat en modell som går hand i hand med dina behov och inredningen i ditt hem.

Vi på Badmiljö lever för badrumstillbehör som inte bara är vackra, men som också fyller flera funktioner. Därför har vi endast tvättkorgar av hög kvalitet från Brabantia, Ljungmann, Etol Design m.fl. Oavsett om du vill samla tvätten i badrummet, sovrummet, klädkammaren eller tvättstugan, så kan du spara både tid och energi på att inte bara ha en, utan flera tvättkorgar runt om i ditt hem. Och utöver att fylla en viktig funktion kan din tvättkorg dessutom fungera som en snygg accessoar.

Tvättkorgar i olika storlekar, material och former

Vi har stilrena, moderna tvättkorgar med smarta funktioner. Ventilationsspringor ser till att kläderna inte börjar mögla eller lukta illa, och hjulkonstruktioner skonar din rygg och gör att smutstvätten blir smidig att transportera. Vill du ha olika tvättkorgar för sortering, men saknar utrymmet? Vi har tvättkorgar som du kan stapla på varandra och på så vis utnyttja utrymmet till fullo. Många av våra tvättkorgar kan även användas till att förvara andra saker, som till exempel tidningar, filtar eller ved. Och om du köper ett set med flera kan du även sortera tvätten på ett praktiskt sätt, som exempelvis en korg för vit tvätt, en för svart och en för blandade färger. Så skippa den gamla Ikea-kassen, och investera istället i en ny favorit som gör tvätten lite roligare.

Hittar du inte en tvättkorg som passar dina behov?

Att våra kunder blir nöjda är det viktigaste för oss. Vi arbetar dagligen med att leverera funktionella och smakfulla badrumstillbehör, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du saknar en produkt, eller behöver hjälp med instruktioner för montering av en köpt vara. Vi hjälper dig gärna att hitta en lösning.

Vi har tvättkorgar för alla smaker

Vi vet hur viktigt det är med snygg och funktionell förvaring för ditt badrum. Därför erbjuder vi tvättkorgar av högsta kvalitet från marknadsledande tillverkare, och vi är säkra på att du kommer hitta en som faller dig i smaken. Här hittar du snygga tvättkorgar i både metall och textil, med storlekar ända upp till 60 liter. Välj mellan stapelbara, ovala, fyrkantiga eller runda tvättkorgar i många olika färger – med smarta lösningar som t.ex. utfällbara handtag underlättar de din vardag och gör tvätten smidigare. Ta en titt i vårt stora sortiment, vi lovar att vi kan erbjuda en tvättkorg som är rätt för just dina behov.

Vi på Badmiljö tycker att det ska vara smidigt, snabbt och framförallt prisvärt att handla på nätet, därför bjuder vi på frakten! Har du frågor eller funderingar om någon av våra produkter? Du når oss via vår kundtjänst, där vi alltid gör vårt bästa för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna, nöjda kunder och kvalitet är vad vi alltid strävar efter.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar