Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

HANDDUKSKROK DUBBEL FÖR PERSONLIGA BADRUM

En handdukskrok dubbel är det perfekta alternativet för personer som vill ha mer upphängningsmöjligheter i badrummet. Montera dina krokar och få chansen att sätta en personlig prägel på ditt badrum. Här kan du välja mellan ett stort utbud av krokar från det svenska kvalitetsmärket Tapwell samt Beslagsboden, Smedbo och holländska Tiger. Hos oss du välja mellan smakfulla variationer av krokar i Mässing, Honey gold, Brushed nickel m.m. På Badmiljö finns en mängd olika krokar som är anpassade för våtutrymmen med både unika och standardiserade väggkonstruktioner. Genom att använda accessoarer som krokar i badrummet skapar du bra platser att hänga handdukar och andra saker på, vilket gör det lättare att hålla badrummet i ordning och reda. Vi saluför krokar från noggrant utvalda leverantörer och kan därför erbjuda produkter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

HANDUKSKROK dubbel I OLIKA STORLEKAR, MATERIAL OCH FORMER

En krok gör stor skillnad! Sätt sista touchen på ditt nya badrum eller förändra ditt befintliga med några enkla detaljer. Vi saluför ett brett men noga utvalt sortiment av högkvalitativa handdukskrok dubbel som antingen borras upp, eller monteras med hjälp av starkt lim – perfekt för dig som inte vill, kan eller får borra hål i väggarna i ditt badrum. Noggrant utvalda badrumsartiklar skapar ett behagligt och funktionellt utrymme för dagens alla timmar. På Badmiljö hittar du smarta lösningar för att nyttja varje millimeter av dina befintliga kvadratmeter. Inget badrum är det andra likt – men vi har krokar för alla typer av rum och ändamål. Våra svensktillverkade produkter har egenskaper av hög kvalitet och är enkla att montera efter egna önskemål.

Granska vårt breda utbud av badrumsinredning och hållbara handdukskrokar i olika storlekar, material och former.

HITTAR DU INTE EN HANDDUKSKROK dubbel SOM DU GILLAR?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda och ser därför till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med instruktioner för montering av våra produkter.

HANDDUKSKROK dubbel ÄR EN PERSONLIG OCH FUNKTIONELL INREDNINGSDETALJ

Våra krokar hjälper dig att göra det mesta av ditt utrymme i badrummet på ett praktiskt och välfungerande sätt. Oavsett om du bor ensam eller har en stor familj så har vi en lösning för alla.  Att våra kunder blir nöjda är det viktigaste för oss. Vi erbjuder krokar som passar din smak och dina behov. Vi arbetar dagligen med att leverera funktionella och smakfulla badrumstillbehör.

Det är inte helt ovanligt att montera upp krokar som dekoration i badrummet. Badmiljö har ett flertal handdukskrokar som alla har unika egenskaper för att uppfylla specifika funktioner i respektive badrum. Välj mellan runda, kantiga, ovala krokar i många olika färger och utföranden. Ta en titt i vårt stora sortiment, vi lovar att vi kan erbjuda krokar som är rätt för just dina behov. Vi på Badmiljö tycker att det ska vara smidigt, snabbt och framförallt prisvärt att handla på nätet, därför bjuder vi på frakten! Har du frågor eller funderingar om någon av våra produkter? Du når oss via vår kundtjänst, där vi alltid gör vårt bästa för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna, nöjda kunder och kvalitet är vad vi alltid strävar efter.

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar