Fri frakt på alla ordrar över 500 kronor

HANDDUKSKROK FÖR PERSONLIGA BADRUM

Låt inte handdukarna och andra textilier ligga på golvet, skaffa en snygg handdukskrok från Badmiljö så blir ditt badrum mer praktiskt. Hos oss hittar du ett stort urval av krokar från olika märken, för att de ska passa för att de ska passa stilen i just ditt badrum. Oavsett vad du har för badrum så har handdukskrok en funktion, häng upp din badrock så du slipper gå kall ut från badrummet. Krokar i badrummet skapar bra platser att hänga handdukar och andra saker på, vilket gör det lättare att hålla ordning och reda.

HANDDUKSKROK – EN ACCESSOAR SOM PASSAR ALLA

En krok gör stor skillnad! Sätt sista touchen på ditt nya badrum eller förändra ditt befintliga med några enkla detaljer. Vi har ett brett men noga utvalt sortiment av högkvalitativa handdukskrok som både är borrfria och som går att sätta upp på traditionellt sätt – perfekt för dig som inte vill, kan eller får borra hål i väggarna i ditt badrum. Inget badrum är det andra likt –  därför erbjuder vi handdukskrok för alla typer av ändamål. Väl en handdukskrok anpassad för badrum, då dessa krokar är gjorda för att aldrig rosta. Våra svensktillverkade produkter har egenskaper av hög kvalitet och är enkla att montera efter egna önskemål.

DET DU INTE FÅR GLÖMMA I DITT BADRUM – HANDDUKSKROK

Det finns inget rätt sätt hur en handdukskrok ska sitta, låt fantasin flöda och var kreativ i ditt badrum. Oavsett om du behöver en singelkrok eller dubbelkrok så har vi något för alla. Badmiljö har ett flertal krokar och ett stort sortiment att välja på, allt från runda och kantiga, till ovala krokar i många olika färger och utföranden. Så missa inte en av de viktigaste detaljerna när du inreder ditt badrum.

Förverkliga din badrumsdröm med oss på Badmiljö

Vi på Badmiljö är till för dig som vill använda utrymmet i ditt badrum till fullo. Vårt sortiment innehåller kända internationella aktörer så som Artweger, Brabantia, Sealskin m.m. Allt för att ge dig som kund snygg och hållbar design som lyfter ditt badrum till nästa nivå. Vi är alltid på jakt efter nya leverantörer som uppfyller våra höga krav. Så att du ska kunna köpa vacker och funktionell badrumsinredning online. Med snabba leveranser och fri frakt förstås!

Vi är det naturliga valet för badrumsinredning online


Mycket tid i spenderas i badrummet eftersom dagen börjar och slutar där. Det är i badrummet du njuter av dina välförtjänta spakvällar och ägnar en snabb stund åt att fixa ditt hår. Vårt team har alltid detta i åtanke när vi tar fram produkter för dig. Vi på Badmiljö strävar efter att vara din favoritplats på nätet för inspirerande badrumsinredning, där du alltid hittar trendiga nyheter och klassiska fynd.


Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris

Vi på Badmiljö kombinerar design och funktion på bästa sätt, så att du får mycket för pengarna. Vi arbetar med de internationella kvalitetsmärken och lokala svenska tillverkare. Allt detta för att du ska ha tillgång badrumsinredning av hög kvalitet. Vårt sortiment erbjuder allt från klädnypor till duschtillbehör och badrumsspeglar, med andra ord är vi en komplett e-handel för dig som söker badrumsinredning. Har du frågor om montering av en produkt, eller letar du inspiration för ditt badrum? Tveka inte att höra av dig – med vår mångåriga expertis inom området hjälper vi dig gärna.

Välkommen att bli inspirerad!

Noggrant utvalda produkter

av högsta kvalitet

SUPPORT ALLTID ÖPPEN

24/7 även på lediga dagar

LOJALITETSBONUS

Upp till 30% rabatt för medlemmar